Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Mirelle Kjole

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
749,- før 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Behagelig jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har kontrastfarget knytesnor i midjen, stikklommer i siden med trykknapp og fine detaljer inni nakken. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Liten gullfarget metallbadge nede på siden. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Behagelig jersey kjole i lekker pique struktur med rund hals og kort erm med oppbrett. Kjolen er i en deilig blanding av bomull og lyocell, har kontrastfarget knytesnor i midjen, stikklommer i siden med trykknapp og fine detaljer inni nakken. Ledig passform og rygglengde 102 i str M. Liten gullfarget metallbadge nede på siden.

  Materialer: 70% lyocell, 30% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7246560

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.