Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Maeve Kjole

Velg farge
DENIM: Faded Denim DENIM: Faded Denim
979,- før 1 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin kappekjole i lett og myk denim. Kjolen har rund halsåpning med knapp og splitt i nakken, vide ermer med liten knappet mansjett og lengde ca til rett under kneet. Liten gullfarget metallbadge nede på siden. Les mer

 • Feminin kappekjole i lett og myk denim. Kjolen har rund halsåpning med knapp og splitt i nakken, vide ermer med liten knappet mansjett og lengde ca til rett under kneet. Liten gullfarget metallbadge nede på siden.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: ECL
  Artikkelnummer: 7245895

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.