Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Kimberly skjortekjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Brun: Coffee Bean Brun: Coffee Bean
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjortekjole i fin babycord med god stretch. Skjortekjolen har brystlommer med klaff og knapp, søm i livet, løst knytebelte med beltestropper, knappestolpe i front og buet avslutning nederst. Klassisk passform. Les mer

Mer info

Mer info

Skjortekjole i fin babycord med god stretch. Skjortekjolen har brystlommer med klaff og knapp, søm i livet, løst knytebelte med beltestropper, knappestolpe i front og buet avslutning nederst. Klassisk passform.

Materialer: 97% Bomull,3% Elastan
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248077

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler