Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Josephine Skjortekjole

Velg farge
Blå: Riviera Blå: Riviera
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjortekjole i lett og myk bomullskvalitet. Kjolen har krage og frontknepping med lyse knapper, bærestykke med rynker bak, løst knytebelte i livet og buet avslutning nederst. Liten gullfarget logobadge nede på siden. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Skjortekjole i lett og myk bomullskvalitet. Kjolen har krage og frontknepping med lyse knapper, bærestykke med rynker bak, løst knytebelte i livet og buet avslutning nederst. Liten gullfarget logobadge nede på siden.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: ECN
  Artikkelnummer: 7246939

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.