Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Nisas Kjole

Kjole i stretchfløyel med feminint snitt, rundet halsåpning og 3/4 lange ermer. Kjolen har sømdetalj på venstre skulder, markert liv med søm og flatterende draperinger, smalt skjørt med lengde ca til kneet og gullfarget glidelåslukning bak. Les mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
420,- før 1 400,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Kjole i stretchfløyel med feminint snitt, rundet halsåpning og 3/4 lange ermer. Kjolen har sømdetalj på venstre skulder, markert liv med søm og flatterende draperinger, smalt skjørt med lengde ca til kneet og gullfarget glidelåslukning bak.

  Materialer: 90% polyester, 10% elastan
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7238257

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.