Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Helene kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin kjole i behagelig jerseykvalitet. Kjolen har kort erm, rund hals, glidelås i ryggen, innsnitt i front og rygg og søm livet. Skjørtet er lett utskrådd og rekker ca til kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin kjole i behagelig jerseykvalitet. Kjolen har kort erm, rund hals, glidelås i ryggen, innsnitt i front og rygg og søm livet. Skjørtet er lett utskrådd og rekker ca til kneet.

Materialer: 44% rayon, 45% nylon og 11% spandex
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7248909

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tørkes flatt.

Må ikke bløtlegges

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler