Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Hazini kjole

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
480,- før 1 600,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel oversized ankellang viskosekjole med vakkert mønster. Kjolen har v-utringing med snøring, raglanerm med lengde til albuen og liten elastisk mansjett nederst, lav søm i livet og vidde i skjørtet. Behagelig fôr i lett bomull. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel oversized ankellang viskosekjole med vakkert mønster. Kjolen har v-utringing med snøring, raglanerm med lengde til albuen og liten elastisk mansjett nederst, lav søm i livet og vidde i skjørtet. Behagelig fôr i lett bomull.

Materialer: 85% viskose, 15% polyamid
Fargekode: 603
Artikkelnummer: 7247355

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler