Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Gigi Color Skjørt

Velg farge
Brun: Nomad Brun: Nomad Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk 5-lommers skjørt i bomullsstretch for god passform og komfort. Det feminine skjørtet har beltehemper, gylf med glidelås og knapp øverst, figurnær passform og lengde til rett over kneet. Logobadge i livet bak og gullfargede detaljer. Lengde 50 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Klassisk 5-lommers skjørt i bomullsstretch for god passform og komfort. Det feminine skjørtet har beltehemper, gylf med glidelås og knapp øverst, figurnær passform og lengde til rett over kneet. Logobadge i livet bak og gullfargede detaljer. Lengde 50 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 98% bomull, 2% spandex
  Fargekode: ACJ
  Artikkelnummer: 7242924

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.