Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Fia kjole

Velg farge
Assortert: Assorted Assortert: Assorted
1 100,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i lett og myk viskose kvalitet. Kjolen har viskosefôr i kroppen, 3/4 lang pufferm med vidde og liten mansjett med knapp, V-utringing med knapping til livet, og stikklommer i siden. Bærestykke bak og snøring i livet. Normal passform Les mer

Mer info

Mer info

Kjole i lett og myk viskose kvalitet. Kjolen har viskosefôr i kroppen, 3/4 lang pufferm med vidde og liten mansjett med knapp, V-utringing med knapping til livet, og stikklommer i siden. Bærestykke bak og snøring i livet. Normal passform

Materialer: 100% viskose
Fargekode: 000
Artikkelnummer: 7247859

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Må ikke bløtlegges

Strykes på vrangen

Opp til 5% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler