Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Elle Kjole

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret kjole i behagelig materiale med avtagbart knytebelte i midjen og skjulte stikklommer. Kjolen har v-utringing med tre knapper langs stolpe, god vidde og 3/4 erm med puff og smal elastisk mansjett. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Småmønstret kjole i behagelig materiale med avtagbart knytebelte i midjen og skjulte stikklommer. Kjolen har v-utringing med tre knapper langs stolpe, god vidde og 3/4 erm med puff og smal elastisk mansjett. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7247595

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler