Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Elle Kjole

Småmønstret kjole i behagelig materiale med avtagbart knytebelte i midjen og skjulte stikklommer. Kjolen har v-utringing med tre knapper langs stolpe, god vidde og 3/4 erm med puff og smal justerbar mansjett. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Grå: Meteorite Grey Grå: Meteorite Grey
389,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Småmønstret kjole i behagelig materiale med avtagbart knytebelte i midjen og skjulte stikklommer. Kjolen har v-utringing med tre knapper langs stolpe, god vidde og 3/4 erm med puff og smal justerbar mansjett. Sølvfarget metallogo nede til venstre og lengde til under kneet. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: ID2
  Artikkelnummer: 7243969

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.