Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Edith Kjole

Sommerlig stripet kjole i en behagelig blanding av bomull og lin med rund hals og innstikklommer i sidesøm. Den anvendelige kjolen er fôret, har skjult glidelåsåpning i ryggen, splitt bak, fine rynkedetaljer i hals og midje og har utskrådd skjørt fra livet og ut. Rygglengde 102 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Brun: Nomad Brun: Nomad
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Sommerlig stripet kjole i en behagelig blanding av bomull og lin med rund hals og innstikklommer i sidesøm. Den anvendelige kjolen er fôret, har skjult glidelåsåpning i ryggen, splitt bak, fine rynkedetaljer i hals og midje og har utskrådd skjørt fra livet og ut. Rygglengde 102 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 55% lin, 45% bomull
  Fargekode: ACJ
  Artikkelnummer: 7243228

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.