Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Edina Kjole

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
974,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Midikjole i myk og lett viskose med vevet metallisk struktur og blondedetaljer på ermet, i livet, og ved kappen. Kjolen har lange ballongermer med elastikk nederst, rund hals med snøring og trukne knapper. Løs stroppekjole innvendig. Les mer

 • Midikjole i myk og lett viskose med vevet metallisk struktur og blondedetaljer på ermet, i livet, og ved kappen. Kjolen har lange ballongermer med elastikk nederst, rund hals med snøring og trukne knapper. Løs stroppekjole innvendig.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7243416

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Hengetørkes i skyggen. Max 5% krymp

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.