Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Delphine Cord Skjørt

Skjørt i myk bomullscord med behagelig stretch og påsydde lommer i front. Skjørtet er fôret, har beltehemper i linning og lukkes med glidelås og hempe øverst. Feminin passform, lengde til over kneet og logobadge i livet bak. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Gul: Golden Spice Gul: Golden Spice Hvit: Crème Brûlée Hvit: Crème Brûlée
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Skjørt i myk bomullscord med behagelig stretch og påsydde lommer i front. Skjørtet er fôret, har beltehemper i linning og lukkes med glidelås og hempe øverst. Feminin passform, lengde til over kneet og logobadge i livet bak. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastan
  Fargekode: AAJ
  Artikkelnummer: 7243982

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.