Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Cornelia Kjole

Vakker paisleymønstret blondekjole med feminin båthals og lett utskrådd skjørt. Kjolen er foret i kroppen, har god stretch, og raglanermer. Kjolen er 97 cm lang i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Majolica Blue Blå: Majolica Blue
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Vakker paisleymønstret blondekjole med feminin båthals og lett utskrådd skjørt. Kjolen er foret i kroppen, har god stretch, og raglanermer. Kjolen er 97 cm lang i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 92% nylon, 8% elestan
  Fargekode: EHK
  Artikkelnummer: 7245603

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.