Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Calanthe Skjørt

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Behagelig skjørt i myk bomullsblanding med elastikk og snøring i midjen. Skjørtet har stikklommer i siden, avrundet avslutning nede med små splitter. Lengde 52 cm i str M. Les mer

 • Behagelig skjørt i myk bomullsblanding med elastikk og snøring i midjen. Skjørtet har stikklommer i siden, avrundet avslutning nede med små splitter. Lengde 52 cm i str M.

  Materialer: 85% bomull, 15% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243301

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.