Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Blake Kjole

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kjole i lett kvalitet med fjæreffekt og små transparente partier. Kjolen er foret i kroppen, og har kort erm med liten puff og innsnitt i med figurnær midje. Skjult glidelås i ryggen. Kjolen har rygglengde 95 cm i str 38. Les mer

 • Kjole i lett kvalitet med fjæreffekt og små transparente partier. Kjolen er foret i kroppen, og har kort erm med liten puff og innsnitt i med figurnær midje. Skjult glidelås i ryggen. Kjolen har rygglengde 95 cm i str 38.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7245644

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes i vaskepose

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.