Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Balbina Kjole

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
974,- før 1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Småmønstret kjole med krage og lang erm med liten puff og mansjett og knapp. Kjolen er foret i kroppen, har kneppet stolpe med små trukne knapper, og ett utskrådd skjørt med lengde ca til kneet. Glidelås i siden og innsnitt i ryggen gir kjolen en feminin passform. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Småmønstret kjole med krage og lang erm med liten puff og mansjett og knapp. Kjolen er foret i kroppen, har kneppet stolpe med små trukne knapper, og ett utskrådd skjørt med lengde ca til kneet. Glidelås i siden og innsnitt i ryggen gir kjolen en feminin passform. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7245198

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.