Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Balbina Kjole

Småmønstret kjole med krage og lang erm med liten puff og mansjett og knapp. Kjolen er foret i kroppen, har kneppet stolpe med små trukne knapper, og ett utskrådd skjørt med lengde ca til kneet. Glidelås i siden og innsnitt i ryggen gir kjolen en feminin passform. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Småmønstret kjole med krage og lang erm med liten puff og mansjett og knapp. Kjolen er foret i kroppen, har kneppet stolpe med små trukne knapper, og ett utskrådd skjørt med lengde ca til kneet. Glidelås i siden og innsnitt i ryggen gir kjolen en feminin passform. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7245198

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.