Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Ariel Kjole

Feminin kappekjole med snøring i livet og kort erm med vidde. Kjolen er i behagelig viskose og har lengde til rett ovenfor kneet. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Blå: Provence Blå: Provence Rosa: Carmine Rose Rosa: Carmine Rose
599,-
Velg størrelse:

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Feminin kappekjole med snøring i livet og kort erm med vidde. Kjolen er i behagelig viskose og har lengde til rett ovenfor kneet. Kjolen har rygglengde 96 cm i størrelse 38. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: MRE
  Artikkelnummer: 7243400

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.