Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Alana kjole

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin figurnær kjole i lett chiffon med innvevde gullfargede blomster og voluminøse flaggermusermer med rynker ved skulderen og elastisk mansjett i kanten. Kjolen har fôr i kroppen, rundet halsåpning, søm i livet og lett utskrådd skjørt med lengde til ovenfor kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin figurnær kjole i lett chiffon med innvevde gullfargede blomster og voluminøse flaggermusermer med rynker ved skulderen og elastisk mansjett i kanten. Kjolen har fôr i kroppen, rundet halsåpning, søm i livet og lett utskrådd skjørt med lengde til ovenfor kneet.

Materialer: 100% Viskose
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248706

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes i vaskepose

Strykes i fasong på lav varme

Vaskes med tilsvarende farger.

Delikat stoff som må behandles forsiktig. Kan renses. Opptil 5% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler