Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Abby Jersey Kjole

Maritim stripet jersey kjole i behagelig bomull. Kjolen har v-utringing, kort erm og detaljer i sidene for en flatterende passform. Gullfarget metallogo og rygglengde 92 cm i str M. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Bright White Hvit: Bright White
209,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • 100% bomull
 • Maritim stripet jersey kjole i behagelig bomull. Kjolen har v-utringing, kort erm og detaljer i sidene for en flatterende passform. Gullfarget metallogo og rygglengde 92 cm i str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7243133

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.