Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Zosia jakke

Velg farge
Brun: Tannin Brun: Tannin
1 099,- før 1 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Pilejakke i lett oversized modell med rett og kort passform. Jakken har høy krage med lukning i imitert skinn, stikklommer i front og glidelåslukning i front. Les mer

 • Mer info

  Pilejakke i lett oversized modell med rett og kort passform. Jakken har høy krage med lukning i imitert skinn, stikklommer i front og glidelåslukning i front.

  Materialer: 100% Polyester
  Fargekode: AFA
  Artikkelnummer: 7248057

  Vask og vedlikehold

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun rens.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.