Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Zhanna jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 000,- før 2 000,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Jakke i delikat strukturvevet kvalitet med innslag av lurex i rosegullfarge. Jakken er helforet. har enkel rund hals, utenspåsydde lommer med klaff og knapp og mørke store knapper i front. Rett passform og kort modell. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke i delikat strukturvevet kvalitet med innslag av lurex i rosegullfarge. Jakken er helforet. har enkel rund hals, utenspåsydde lommer med klaff og knapp og mørke store knapper i front. Rett passform og kort modell.

Materialer: 60% akryl,27% polyester, 10% ull og 3% lurex
Fargekode: O79
Artikkelnummer: 7248879

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler