Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Svea long queen jakke

Velg farge
Svart: Black II Svart: Black II
2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett dynejakke med quiltet vattering, hette og 2 way glidelåslukning med Svea logo. Jakken har snøring i livet, liten ribkrage, èn innerlommer med glidelås og to dype gode lommer foran. Knappet splitt i sidene og lengde til under kneet. Ton i ton badge på venstre erm. Les mer

Mer info

Mer info

Lett dynejakke med quiltet vattering, hette og 2 way glidelåslukning med Svea logo. Jakken har snøring i livet, liten ribkrage, èn innerlommer med glidelås og to dype gode lommer foran. Knappet splitt i sidene og lengde til under kneet. Ton i ton badge på venstre erm.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: 807
Artikkelnummer: 7248296

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes separat

Må ikke bløtlegges

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler