Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Svea new pile hettegenser

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk og lett pilegenser i teddykvalitet. Genseren har hette, glidelås i front, rett passform, gode glidelåslommer og ett ton i ton logo broderi på brystet. Lange splitter i siden og brodert badge på ermet. Tommelhull på ermet for ekstra komfort. Les mer

Mer info

Mer info

Myk og lett pilegenser i teddykvalitet. Genseren har hette, glidelås i front, rett passform, gode glidelåslommer og ett ton i ton logo broderi på brystet. Lange splitter i siden og brodert badge på ermet. Tommelhull på ermet for ekstra komfort.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: 603
Artikkelnummer: 7248298

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler