Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Vivienne kåpe

Velg farge
Brun: Desert Palm Brun: Desert Palm
1 399,- før 2 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kåpe med smale slag og innsvingt fasong med feminine panelsømmer bak. Kåpen har matchende fôr, god lengde, lommer med klaff og kneppes i front med to knapper. Les mer

Mer info

Mer info

Kåpe med smale slag og innsvingt fasong med feminine panelsømmer bak. Kåpen har matchende fôr, god lengde, lommer med klaff og kneppes i front med to knapper.

Materialer: 50% ull,50% polyester
Fargekode: AIH
Artikkelnummer: 7248064

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler