Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Victoria Kåpe

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 099,- før 2 799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk dobbeltspent kåpe i dypblå ullmix. Kåpen har delikat matchende fôr, splitt bak, mørkeblå knapper på ermet og i front, smal passform og gode lommer med klaff. Lengde ca til kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38. Les mer

 • Klassisk dobbeltspent kåpe i dypblå ullmix. Kåpen har delikat matchende fôr, splitt bak, mørkeblå knapper på ermet og i front, smal passform og gode lommer med klaff. Lengde ca til kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38.

  Materialer: 50% Ull, 50% Polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7244818

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes på vrangen

  Opp til 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.