Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Tessa Skinnjakke

Feminin skinnjakke i fasongsydd modell. Jakken har liten ståkrage, glidelås på ermene, vertikal brystlomme, og to langsgående frontlommer med glidelås. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38. Les mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rød: Mandarin Red Rød: Mandarin Red
1 749,- før 2 499,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Feminin skinnjakke i fasongsydd modell. Jakken har liten ståkrage, glidelås på ermene, vertikal brystlomme, og to langsgående frontlommer med glidelås. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38.

  Materialer: 100% Lammeskinn
  Fargekode: K3Q
  Artikkelnummer: 7242287

  Tåler ikke vask.

  Må renses hos skinnspesialist

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.