Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Tessa Skinnjakke

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Brun: Cognac Brun: Cognac
2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Ettersittende bikerjakke i mykt skinn med 4 glidelåslommer og liten krage. Skinnjakken har fine sømdetaljer, metallglidelås i front og på ermene, og har matchende fôr. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38. Les mer

 • 100% lammeskinn
 • Ettersittende bikerjakke i mykt skinn med 4 glidelåslommer og liten krage. Skinnjakken har fine sømdetaljer, metallglidelås i front og på ermene, og har matchende fôr. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38.

  Materialer: 100% Lammeskinn
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7244542

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun skinnrens hos spesialist.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.