Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Svea Ida Jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
1 049,- før 3 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lang dunjakke i 80/20 dun og fjær, lett figursydd og med ekstra høy krage. Jakken lukkes med glidelås og knapper, har hette med snor, to frontlommer med trykknapp og to innerlommer med glidelås. Logo på bryst og erm. Les mer

 • Lang dunjakke i 80/20 dun og fjær, lett figursydd og med ekstra høy krage. Jakken lukkes med glidelås og knapper, har hette med snor, to frontlommer med trykknapp og to innerlommer med glidelås. Logo på bryst og erm.

  Materialer: 95% polyester, 15% bomull
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7240269

  Finvask maks 40º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes separat

  Tørkes på lav varme i tørketrommel med tennisballer i minimum 4 timer

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.