Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Sandra Dunjakke

Velg farge
Grønn: Deep Forest Grønn: Deep Forest Grå: Moonbeam Grå: Moonbeam
1 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lett dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken har feminin passform og smale tuneller med panelsømmer i siden. Lommer med skjult glidelås, liten krage og lukkes med metallglidelås i front. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38 Les mer

 • Lett dunjakke med 90% dun og 10% fjær. Jakken har feminin passform og smale tuneller med panelsømmer i siden. Lommer med skjult glidelås, liten krage og lukkes med metallglidelås i front. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: GQD
  Artikkelnummer: 7242288

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Tørkes i tørketrommel på lav varme i lang tid med tennisballer. Ta ut og rist plagget med jevne mellomrom for å fordele dun.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.