Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Pernille Jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 499,- før 1 999,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Jakke i dempet stripet kvalitet med innslag av ull og viskose. Delikat fôr innvendig. Jakken har krage, utenpåsydde lommer med klaff og knapp, vide ermer med mansjett og kneppes i front med mørke knapper. Modellen sitter pent på skuldrene har lengde ca til rett under setet, og er rett i passform. Les mer

 • Jakke i dempet stripet kvalitet med innslag av ull og viskose. Delikat fôr innvendig. Jakken har krage, utenpåsydde lommer med klaff og knapp, vide ermer med mansjett og kneppes i front med mørke knapper. Modellen sitter pent på skuldrene har lengde ca til rett under setet, og er rett i passform.

  Materialer: 40% ull, 60% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7244730

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.