Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Mira kåpe

Velg farge
Grå: IGE Grå: IGE Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy
1 249,- før 2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk lett kåpe i ullblanding med front knapping og slag. Kåpen har klaffelommer, mykt stretchfôr og innsvingt fasong med feminine panelsømmer. Kåpen har rygglengde 90 cm i størrelse 38. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk lett kåpe i ullblanding med front knapping og slag. Kåpen har klaffelommer, mykt stretchfôr og innsvingt fasong med feminine panelsømmer. Kåpen har rygglengde 90 cm i størrelse 38.

Materialer: 50% ull,50% polyester
Fargekode: IGE
Artikkelnummer: 7248069

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Kan renses. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler