Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Margot Jakke

Velg farge
no:BEIGE: Oatmeal no:BEIGE: Oatmeal
2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kort jakke i myk børstet ullbouclè med skjortekrage. Jakken har knappelukning i front, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Mer info

Mer info

Kort jakke i myk børstet ullbouclè med skjortekrage. Jakken har knappelukning i front, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

Materialer: 50% Akryl, 32% polyester, 18%ull
Fargekode: I2M
Artikkelnummer: 7247525

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler