Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Logan Ullkåpe

Dobbeltspent kåpe med maskulint snitt og mørke knapper i front og på ermene. Kåpen er foret, har vertikale stikklommer, splitt bak og lengde til under kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38. Les mer

Velg farge
Brun: Tortoise Shell Brun: Tortoise Shell
2 099,- før 2 799,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Dobbeltspent kåpe med maskulint snitt og mørke knapper i front og på ermene. Kåpen er foret, har vertikale stikklommer, splitt bak og lengde til under kneet. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38.

  Materialer: 50% Ull, 50% Polyester
  Fargekode: AJC
  Artikkelnummer: 7244720

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes på vrangen

  Opp til 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.