Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Liliana Kåpe

Velg farge
Grønn: Military Olive Grønn: Military Olive Svart: Jet Black Svart: Jet Black Grå: Chocolate Chip Grå: Chocolate Chip
2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Delikat kåpe i uforet twofaced ullblanding. Kåpen kommer i olivegrønn, svart eller en hundetann rute og har dobbel trykknapp og løst knytebelte. Splitt bak og lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Kåpen er litt stor i størrelsen. Les mer

 • Delikat kåpe i uforet twofaced ullblanding. Kåpen kommer i olivegrønn, svart eller en hundetann rute og har dobbel trykknapp og løst knytebelte. Splitt bak og lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 38. Kåpen er litt stor i størrelsen.

  Materialer: 50% Ull, 50% Polyester
  Fargekode: AID
  Artikkelnummer: 7244745

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.