Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Liliana Kåpe

Delikat kåpe i uforet twofaced ullblanding. Kåpen kommer i olivegrønn, svart eller en hundetann rute og har dobbel trykknapp og løst knytebelte. Splitt bak og lengde til midt på leggen. Les mer

Velg farge
Grønn: Military Olive Grønn: Military Olive Svart: Jet Black Svart: Jet Black Grå: Chocolate Chip Grå: Chocolate Chip
1 249,- før 2 499,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Delikat kåpe i uforet twofaced ullblanding. Kåpen kommer i olivegrønn, svart eller en hundetann rute og har dobbel trykknapp og løst knytebelte. Splitt bak og lengde til midt på leggen.

  Materialer: 50% Ull, 50% Polyester
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7244745

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.