Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Laura Kåpe

Velg farge
Brun: Sesame Brun: Sesame Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
2 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk kåpe i twoface ull med fôr i ermene. Kåpen har slag og knapper i front og to skrå passepoilerte front lommer. Avtagbart knytebelte og lengde til ovenfor kneet. Les mer

 • Klassisk kåpe i twoface ull med fôr i ermene. Kåpen har slag og knapper i front og to skrå passepoilerte front lommer. Avtagbart knytebelte og lengde til ovenfor kneet.

  Materialer: 50% ull, 50% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7242314

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Må renses

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.