Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Julianne dunjakke

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 499,- før 2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin lang dunjakke med definerte tunneler med elastikk. Jakken har hette med avtagbar fuskepels, innvendig elastisk mansjett i ermet, skrå stikklommer i front og lukning med 2 way glidelås og matchende trykknapper i front. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin lang dunjakke med definerte tunneler med elastikk. Jakken har hette med avtagbar fuskepels, innvendig elastisk mansjett i ermet, skrå stikklommer i front og lukning med 2 way glidelås og matchende trykknapper i front.

Materialer: Ytterstoff: 100% Polyester. For: 100% polyester. Fyll: 90%dun og 10%fjær
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7248058

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Lukk glidelåsen, vask med vrangen ut. Tørketromles i minimum 4 timer med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut fyllet. Maks 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler