Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Julia Jakke

Velg farge
Brun: Raw Umber Brun: Raw Umber
1 249,- før 2 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Rutet jakke i delikat lett og myk ullblanding. Jakken har forede ermer, to lommer i front med klaffer, Blazerkrage, naturfargede knapper og løst belte med spenne i livet. Les mer

 • Rutet jakke i delikat lett og myk ullblanding. Jakken har forede ermer, to lommer i front med klaffer, Blazerkrage, naturfargede knapper og løst belte med spenne i livet.

  Materialer: 60% Polyester,40% Ull
  Fargekode: AFL
  Artikkelnummer: 7246200

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må renses.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.