Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Svea Ida jakke

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy Grønn: Green Grønn: Green Svart: Black Svart: Black
1 999,- før 3 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lang dunjakke i 80/20 dun og fjær, lett figursydd og med ekstra høy krage. Jakken lukkes med kraftig 2 way glidelås og knapper, har hette med snor, to frontlommer med trykknapp og to innerlommer med glidelås. Logo på bryst og erm. Les mer

Mer info

Mer info

Lang dunjakke i 80/20 dun og fjær, lett figursydd og med ekstra høy krage. Jakken lukkes med kraftig 2 way glidelås og knapper, har hette med snor, to frontlommer med trykknapp og to innerlommer med glidelås. Logo på bryst og erm.

Materialer: 95% polyester, 15% bomull
Fargekode: 410
Artikkelnummer: 7248297

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes separat

Tørkes på lav varme i tørketrommel med tennisballer i minimum 4 timer

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler