Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

 

Helena Kåpe

Dobbelspent rutet kåpe i behagelig ullblanding med vertikale front lommer med knappet klaff. Kåpen har rett fasong med ledig passform, knytebelte i midjen og sydd mansjett på ermet. Lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
839,- før 2 799,-
Velg størrelse:

Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Dobbelspent rutet kåpe i behagelig ullblanding med vertikale front lommer med knappet klaff. Kåpen har rett fasong med ledig passform, knytebelte i midjen og sydd mansjett på ermet. Lengde til midt på leggen. Modellen er 178 cm høy og har på seg en størrelse 38.

  Materialer: 55% Ull, 45% Polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7244747

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes på vrangen

  Opp til 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.