Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Elmira Kåpe

Velg farge
Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Rutet kåpe i myk ullblandet kvalitet med mansjett og knapping på ermet. Kåpen har fôr, gode sidelommer, matchende knappelukning i front og brystlommer med klaff og knapp. Kåpen i skjortefasong har bærestykke med fold bak, og rundet avslutning nede. Kåpen er 110 cm lang i størrelse 38. Les mer

Mer info

Mer info

Rutet kåpe i myk ullblandet kvalitet med mansjett og knapping på ermet. Kåpen har fôr, gode sidelommer, matchende knappelukning i front og brystlommer med klaff og knapp. Kåpen i skjortefasong har bærestykke med fold bak, og rundet avslutning nede. Kåpen er 110 cm lang i størrelse 38.

Materialer: 70% polyester, 30% ull
Fargekode: GOU
Artikkelnummer: 7247949

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler