Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Christina Dunjakke

Velg farge
Grå: Vetiver Grå: Vetiver Brun: APX Brun: APX
999,- før 1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Lettvekts 90/10 dunjakke i bomberstil. Jakken har rett avslutning nederst i front og elastisk rib bak. Vertikale glidlåslommer og elastisk rib på erm og krage. Metall glidelås i front. Les mer

 • Lettvekts 90/10 dunjakke i bomberstil. Jakken har rett avslutning nederst i front og elastisk rib bak. Vertikale glidlåslommer og elastisk rib på erm og krage. Metall glidelås i front.

  Materialer: 100% Polyamid
  Fargekode: I5Z
  Artikkelnummer: 7246223

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Vaskes med lukket glidelås. Tørketrommel med tennisballer, rist jakken underveis for å jevne ut fyllet. Maks 3% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.