Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Cashet kåpe

Velg farge
Grønn: Dark Forest Grønn: Dark Forest
3 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Renskåret kåpe i ullblanding med liten krage og frontknepping. Kåpen er helforet med èn innerlomme, to skråstilte frontlommer, en knapp på ermet og splitt bak. Lett innsvinget fasong. Les mer

Mer info

Mer info

Renskåret kåpe i ullblanding med liten krage og frontknepping. Kåpen er helforet med èn innerlomme, to skråstilte frontlommer, en knapp på ermet og splitt bak. Lett innsvinget fasong.

Materialer: 70%ull, 30%polyester
Fargekode: GNS
Artikkelnummer: 7248582

Vask og vedlikehold

Må renses

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler