Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Barbro kåpe

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
3 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk helforet kåpe i lett ullblanding. Kåpen har krage med slag, frontknepping med matchende knapper, èn knapp på ermet, splitt bak, en innerlomme og skrå passepolierte lommer i front. Rett passform og lengde til ovenfor kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk helforet kåpe i lett ullblanding. Kåpen har krage med slag, frontknepping med matchende knapper, èn knapp på ermet, splitt bak, en innerlomme og skrå passepolierte lommer i front. Rett passform og lengde til ovenfor kneet.

Materialer: 70%ull, 30%polyester
Fargekode: 410
Artikkelnummer: 7248580

Vask og vedlikehold

Må renses

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler