Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Winter Fleece Jakke

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
509,- før 1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Myk glidelåsjakke i reversert fleece med innvendig meshfôr og vertikale glidelåslommer. Jakken har delikate kontrastbånd i lyseblått, og avtagbare kontrastdetaljer på glidelåsene. Buet avslutning nederst og normal passform. Les mer

Mer info

Mer info

Myk glidelåsjakke i reversert fleece med innvendig meshfôr og vertikale glidelåslommer. Jakken har delikate kontrastbånd i lyseblått, og avtagbare kontrastdetaljer på glidelåsene. Buet avslutning nederst og normal passform.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: O79
Artikkelnummer: 7248530

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler