Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Susanne Splitt Genser

Velg farge
Rosa: Rose Tan Rosa: Rose Tan Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Storm Grønn: Storm
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk finstrikket ullgenser med rundet halsåpning og splitt i sidene. Genseren har høy ribbestrikket vrangbord på ermet og i kanten nederst, og er litt lenger bak enn foran. Normal passform. Les mer

 • Klassisk finstrikket ullgenser med rundet halsåpning og splitt i sidene. Genseren har høy ribbestrikket vrangbord på ermet og i kanten nederst, og er litt lenger bak enn foran. Normal passform.

  Materialer: 100% merinoull
  Fargekode: GPP
  Artikkelnummer: 7242305

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Strekkes i fasong

  Bruk vaskemiddel beregnet på ull

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.