Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Sammy Cardigan

Velg farge
Hvit: Natur melange Hvit: Natur melange
450,- før 900,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Finstrikket Cardigan i mykt materiale med v utringing og naturfargede knapper. Cardiganen er i en kort modell med høy vrangbord nederst og har lang erm med god vidde som samles i foldet detalj ovenfor høy ribbestrikket mansjett Les mer

 • Finstrikket Cardigan i mykt materiale med v utringing og naturfargede knapper. Cardiganen er i en kort modell med høy vrangbord nederst og har lang erm med god vidde som samles i foldet detalj ovenfor høy ribbestrikket mansjett

  Materialer: 65% polyester, 35% viskose
  Fargekode: 115
  Artikkelnummer: 7246948

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Strykes på vrangen

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.