Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Sammy Cardigan

Velg farge
Hvit: Natur melange Hvit: Natur melange
270,- før 900,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Finstrikket Cardigan i mykt materiale med v utringing og naturfargede knapper. Cardiganen er i en kort modell med høy vrangbord nederst og har lang erm med god vidde som samles i foldet detalj ovenfor høy ribbestrikket mansjett Les mer

Mer info

Mer info

Finstrikket Cardigan i mykt materiale med v utringing og naturfargede knapper. Cardiganen er i en kort modell med høy vrangbord nederst og har lang erm med god vidde som samles i foldet detalj ovenfor høy ribbestrikket mansjett

Materialer: 65% polyester, 35% viskose
Fargekode: 115
Artikkelnummer: 7246948

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Må ikke bløtlegges

Strykes på vrangen

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler