Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Nikki Cardigan

Lang og lun cardigan med brede ribbestrikkede slag og høye vrangborder med oppbrett på ermene. Cardiganen har høy andel ull og alpakka, og har ledig passform. Les mer

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Rosa: P14 Rosa: P14
499,- før 1 299,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Lang og lun cardigan med brede ribbestrikkede slag og høye vrangborder med oppbrett på ermene. Cardiganen har høy andel ull og alpakka, og har ledig passform.

  Materialer: 32% Alpakka, 32% Ull, 30% Nylon, 6% Spandex
  Fargekode: P14
  Artikkelnummer: 7244819

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.